Specialbeställningar

Har du en tanke om det där perfekta smycket du skulle vilja få tillverkat? Vill du förändra någon detalj på de jag säljer? Är de för små?

Givetvis vore det jätteroligt att arbeta ihop med dig för att hjälpa dig bli riktigt nöjd. Hör av dig till mig så kommer jag med en uppskattning om vad det skulle kosta.

Processen

Jag kommer att börja med att att sätta mig in i dina önskemål. Jag kommer att börja med några enkla skisser som efter ditt godkännande ligger till grund för det fortsatta arbetet i 3D.

Den första modellen kommer du kunna vrida runt i din dator eller mobil och komma med synpunkter och kommentarer. Vi fortsätter med virtuella modeller tills du känner dig nöjd med resultatet.

Nästa steg är en fysisk prototyp i plast eller metall. Detta är ett viktigt steg för att du ska kunna få en ordentlig känsla för hur det faktiskt är att bära smycket.

När du är helt nöjd gör jag det slutgiltiga smycket. Givetvis är det fritt fram att beställa fler än ett och att kombinera beställningen med andra smycken i min butik.