Publicerad den 2 kommentarer

God Jul!

Jag tänkte passa på att berätta lite om vad som är på gång. Dels så har jag precis lanserat ett halsband med en symbol för polyamori. Initialt erbjuder jag detta i silver och som förgyllt. Skulle man vilja ha det i något annat material så kontakta mig.
Beställer man innan nyår så kan smycket komma i tid för alla hjärtans dag.

Jag vill även passa på att visa upp det smycke jag gav bort till min fru i julklapp. Det återstår lite arbete med det innan jag kan börja sälja det, men planen är att det ska komma upp i butiken under våren.

Allt gott!
/Johan

2 svar på “God Jul!

  1. Jag är intresserad av Polyamori-hjärtat, men är det verkligen så stort som 19×13 centimeter? Eller ska det stå millimeter?

    Kan det levereras innan Alla hjärtans dag?

    1. Hej!
      Tack för påpekandet. Det stämmer att det ska stå millimeter. Jag har uppdaterat butikssidan nu så den stämmer. Jag kontaktar dig på mail angående leveranstider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *